Notícies

Jornada "English Day"

L’escola Vedruna Mare de Déu del Carme va celebrar el passat dia 1 de març un English Day. L’objectiu de la jornada era fomentar la pràctica de l’anglès entre els alumnes, impulsar l’ús de la llengua oral i promoure les destreses comunicatives i de comprensió en aquest idioma.

Durant el matí els nens i nenes de la llar d’infants i d’educació infantil van realitzar el joc “Hunting for Easter eggs”, en el qual van buscar per l’escola petits ous de xocolata i cada alumne va explicar quants ous havia trobat i de quins colors eren.

Els alumnes d’educació primària van realitzar diferents jocs organitzats i dirigits pels alumnes de sisè. Aquests jocs van ser un bingo, un karaoke i jocs de taula i d’ordinador. Totes aquestes activitats, dutes a terme íntegrament en anglès, van permetre practicar d’una manera lúdica i participativa la llengua anglesa. En acabar aquestes activitats van mirar “Spirit”, una pel·lícula en anglès.

Al migdia, els alumnes que es van quedar al menjador de l’escola van poder gaudir d’un menú típicament britànic, on no hi va faltar el tradicional “fish and chips”.

A la tarda tots els alumnes de l’escola van anar al teatre del Casalet per veure tres obres de teatre. La primera obra va ser “The monster” i els protagonistes van ser els nens i nenes de P-5. Tot seguit els alumnes de segon van representar la obra de teatre “The little witch”. I per acabar la jornada, els alumnes de tercer van representar “The wolf and the seven little goats”.

Aquest ha estat el primer any que s’ha dut a terme aquesta iniciativa educativa, i en la que hi han participat els alumnes de totes les etapes educatives de l’escola, realitzant activitats ben diverses i adaptades segons cada nivell.

Es valora l’activitat molt positivament. Ha tingut una molt bona acollida i una excel·lent resposta tant per part de tot l’alumnat com del professorat. Els alumnes han gaudit d’experiències relacionades amb la llengua i la cultura anglesa en un ambient d’immersió lingüística i d’internivells.

We enjoyed it a lot!