Treball per projectes a P-5

Els projectes que realitzem a la classe de P-5 són tres, un cada trimestre.

Aquesta metodologia ens permet, a partir del que els nens/es ja saben, ampliar els seus coneixements d’un tema que els interessa i els desperta moltes curiositats. Durant la realització del projecte es demana la col·laboració de les famílies.

El primer trimestre i, partint de la festa de la castanyada, fem el projecte “ El castanyer de Vilanova de Prades i els panellets.”  Anem d’excursió a Vilanova de Prades on podem veure els castanyers i recollir castanyes i també  ens trobem amb la Castanyera que ens explica moltes coses sobre els castanyers.

Per fer la castanyada ens falten els panellets, i per fer tots junts aquest deliciós dolç, demanem ajuda a les famílies. 

Durant el segon trimestre fem  el projecte “Els indis.”

Aquest projecte ens permet conèixer una cultura molt diferent a la nostra amb els seus costums i manera de viure.

Al tercer trimestre fem “ El projecte de les mascotes” on comptem amb la col·laboració del col·legi de Veterinaris.

Ens visita a l’escola un veterinari per explicar-nos com cuidar les nostres mascotes i els nens i nenes poden portar les seves mascotes a l’escola. 

També tenim la visita d’una gosseta molt especial, “ la Flor” , una gossa d’assistència, entrenada per millorar l’autonomia i la qualitat de vida de les persones que ho necessiten.També et pot interessar...